Over onze experts 


Als gespecialiseerde leverancier van Data Availability Solutions ontwerpen, implementeren en onderhouden wij al sinds 2003 omgevingen voor Storage, Computing, Backup, Archivering en Virtualisatie. Daarnaast bent u voor High Performance Computing oplossingen (HPC) bij ons aan het juiste adres. Als Select Circle Partner voor Fujitsu en Authorized partner voor o.a. IBM, Netapp en CommVault hebben wij de kennis in huis om ook voor uw organisatie het beste uit deze producten te halen.


Als kennis gedreven onderneming met focus op kwaliteit en slimme oplossingen leveren, implementeren en onderhouden wij omgevingen voor o.a. Backup, Storage, Archivering, VDI en server Virtualisatie, met als doel om uw data, en daarmee uw business op de meest efficiente wijze veilig te stellen! SJ-Solutions B.V. werkt uitsluitend met partners die kwaliteitsprodukten leveren en hun goede naam hebben bewezen in de markt.

SJ-Solutions is als geen ander in staat om duidelijk toe te lichten wat de mogelijkheden zijn van de diverse oplossingen in de markt, en een eerlijk en gedegen advies uit te brengen over de (combinatie van) technologieën die het beste ingezet kunnen worden in uw specifieke ICT omgeving.


Jelte Jukkema


Jelte Jukkema is dé AFAS Expert binnen SJ-Solutions. Als eigenaar, verantwoordelijke Applicatie- Process Manager en CFO bij SJ-Solutions B.V. (Data Availability Solutions) is Jelte altijd op zoek naar manieren om met zo min mogelijk inspanning het beste rendement uit zijn onderneming te halen. Met AFAS is hem dit gelukt door onder andere te werken met Workflows, Analyses, Signalen, UBL facturen versturen/verwerken en met als uitgangspunt informatie één keer bij de bron vast te leggen.

Jelte ondersteunt u graag met het opzetten van procesoptimalisatie en/of u helpen bij het inrichten van AFAS Profit binnen uw organisatie.The Integrators


Jelte Jukkema is lid van een select clubje AFAS Experts die in staat is net even verder te gaan. The Integrators maakt gebruik van het Nodum framework om veilige, snelle en stabiele add-ons te maken voor AFAS Profit, InSite en OutSite.  

Het Nodum framework is een ideaal platform dat automatisch wordt voorzien van de nieuwste updates en biedt mogelijkheden om te werken met AFAS Profit-connectoren, e-mails, sms, notificaties, apps en meer. Nodum voorziet in vele standaardcomponenten, -modules en –optimalisaties waardoor wij ons volledig kunnen richten op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Al sinds 2008 is iPublications AFAS Partner en gespecialiseerd in systeemintegratie en AFAS koppelingen. De laatste jaren heeft iPublications al haar kennis en ervaring gebundeld in het nodum framework en dit framework beschikbaar gesteld aan The Integrators. iPublications blijft zich richten op het verbeteren en uitbreiden van het framework, terwijl The Integrators ervoor zorgen dat er steeds meer bedrijven optimaal kunnen werken met de software van AFAS.Jelte Jukkema


Tosca van den Heuvel


Lisanne Spruijt


Rick Meulendijks


Michael Slemmer


Henk Beekhuis


Trinko KeenOndersteuning nodig bij de implementatie, optimalisatie of beheer van uw AFAS omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.